• Black Spotify Icon
  • Black SoundCloud Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

June 7, 2019

May 30, 2019

March 22, 2019

September 28, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Till dig som är barn

March 2, 2018

Jag är äntligen färdig med min nya barnskiva Till dig som är barn!! Idén kom i julas när jag kom på att jag ville spela in några svenska barnsånger till min älskade systerdotters tvåårsdag som var nu i februari. Hon växer upp i ett annat land och jag lyckades faktiskt bli färdig med alla mixar till hennes födelsedag. Mixen har Tobias Ekqvist i Sunnanå Studio gjort tillsammans med mig och skivan ska nu bara mastras innan den är helt klar. Det blev sju favoritlåtar från när jag själv var liten plus att jag gjorde två helt nya. Den ena av dessa två handlar om att du duger precis som du är och den andra handlar om att vi ska ta hand om den fina jorden vi lever av. Det var så roligt att spela in den här skivan och jag blev förtjust i arrangemangen som växte fram så jag beslöt mig för att jag ville dela med mig av den till fler barn än bara min systerdotter. Arrangemangen är helt akustiska med mycket fioler och jag spelar allt själv förutom lite ukulele på en låt, bas på en annan samt gitarr på en tredje som min egen far och alltså systerdotterns morfar står för. :)

Jag har haft nöjet att samarbeta med den fabulösa konstnären Johanna Rehn som har tecknat detta helt magiska omslag till framsida och en lika magisk baksida då detta ska bli en vinylskiva på 10". Omslagsbearbetningen och layout står Scott Ritcher för som gjort alla mina tidigare cover arts.

 

Lyssna på Spotify här

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar